Kesäkampanja!

Lataa ilmaiseksi ja jaa kaverille. Ehkäistään sydän- ja aivosairauksia yhdessä!

Mökillä, kotona, missä ikinä kesästä nautitkaan, seuraa sydäntäsi.

Kesäkampanjan ajan voit käyttää ainutlaatuista eteisvärinän tunnistavaa älypuhelinsovellusta ilmaiseksi ja nauttia huolettomista kesäpäivistä.

Sydänsairaudet eivät karanteenista piittaa

Me suomalaiset, kuten ihmiset kaikkialla maailmassa, olemme koronavirusepidemian aikana kaikki kohdanneet uusia rajoituksia elämäämme. Nämä liikkumisrajoitukset ovat vähentäneet lääkärikäyntejä ja uhkana on, että hoitoa vaativien sydänsairauksien kanssa jäädään nyt kotiin.

Eteisvärinä on vaarallinen salamatkustaja

Eteisvärinä on sydämen yleisin rytmihäiriö, johon sairastuu jopa neljäsosa väestöstä elinaikanaan. Eteisvärinä on usein oireeton, ja paitsi merkittävin aivoinfarktin aiheuttaja, myös usein liitännäinen muihin sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksiin, kuten verenpainetautiin, sydämen vajaatoimintaan ja jopa sepelvaltimotautiin.

Eteisvärinän oireet jäävät kuitenkin monilta huomaamatta, jolloin hoitoon hakeutuminen saattaa viivästyä. Monissa tapauksissa ensimmäinen selkeä oire eteisvärinästä on aivoinfarkti. Siksi eteisvärinä on syytä tunnistaa ajoissa!

Lue lisää eteisvärinästä:

Mikä on eteisvärinä ja miten CardioSignal-sovellus voi auttaa sinua?

Katso 1:20 pituinen video.

Sydämesi asialla

Me Precordior Oy:llä yhdessä kumppaneidemme kanssa haluamme huolehtia suomalaisten terveydestä ja tarjoamme CardioSignal-sovelluksen kaikkien suomalaisten käyttöön täysin ilmaiseksi 1.6.–31.7.2020 välisenä aikana. Sovellus kykenee tunnistamaan eteisvärinän 96% tarkkuudella pelkästään älypuhelimen liikeantureiden avulla, eikä vaadi mitään lisälaitteita. Lataat vain sovelluksen ja mittaat.

CardioSignal on sertifioitu lääkinnällinen laite CE IIa -luokassa (diagnostiset laitteet). Normaalisti sovelluksen käyttö alkaen 7,99€/kk. Osallistuminen kampanjaan ei velvoita sinua mihinkään, eikä vaadi maksutietojen luovutusta. 

Nyt voit pysyä rauhallisin mielin kotioloissa ja todeta sovelluksemme avulla, onko sinun syytä hakeutua lääkärin hoidettavaksi.

CardioSignal-sovelluksen käyttöönotto on helppoa

Voit asentaa sovelluksen sovelluskaupastasi oheisten linkkien kautta, ja ensimmäisellä käyttökerralla luodaan maksuton henkilökohtainen käyttäjätili, jolla voit seurata mittaushistoriaasi. Kaikki Suomessa tehdyt asennukset ovat automaattisesti kampanjan piirissä.

CardioSignal-sovelluksen käyttäminen on myös helppoa. Paina aloita-nappia, aseta puhelimesi rintakehällesi, makaa minuutin ajan paikallasi ja saat tuloksen heti. On tärkeää suorittaa mittauksia säännöllisesti, ihanteellisesti jopa kaksi kertaa päivässä, aamuin illoin. Näin takaat parhaan suojan itsellesi.

Heräsikö kysymyksiä? Katso vastauksia yleisiin kysymyksiin täältä.

Mitä teen eteisvärinän sattuessa?

Jos kaksi peräkkäistä mittausta näyttävät eteisvärinää, tulee sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi. Eteisvärinä todennetaan vielä vastaanotolla, jonka jälkeen hoitotoimenpiteistä päättää hoitava lääkäri. 

Mehiläisen ajanvarauksen kautta löydät esimerkiksi kardiologien ja yleislääkäreiden vastaanotot.

Koska eteisvärinä esiintyy usein kohtauksittaisena, suosittelemme, että toistat CardioSignal-mittauksen sydänfilmin oton yhteydessä. 

Meistä ja kampanjasta

CardioSignal-sovellus on suomalainen keksintö ja Precordior Oy:n kehittämä. Sovellus hyödyntää älypuhelinten liikeantureita ja toimii ilman mitään lisälaitteita. Teknologia perustuu vuodesta 2012 alkaen Turun yliopistossa ja Turun yliopistollisessa keskussairaalassa tehtyyn tieteelliseen tutkimukseen, jota Suomen valtio on tukenut Tekesin, Business Finlandin ja Suomen Akatemian rahoituksella.

Eteisvärinää tunnistava mobiilisovelluksemme on sertifioitu CE IIa -luokan lääkinnällinen laite. Sertifioinnilla varmistetaan, että tuote toimii EU-direktiivien vaatimusten mukaisesti. Precordior Oy on ISO13485-laatustandardin mukaisesti sertifioitu lääkinnällisten laitteiden valmistaja. Kampanja toteutetaan yhteistyössä oheisten kumppanien kanssa.

 

Yhteistyössä suomalaisen sydänterveyden puolesta

Tietosuojalauseke

Kampanjaehdot: Kampanja koskee vain uusia käyttäjiä. Kampanja kattaa alueellisesti vain ja ainoastaan Suomen. Ulkomailla sovellusta ei voi käyttää kampanjan oikeuttamalla tavalla. Mahdollisissa kysymyksissä ota yhteyttä support@precordior.com.